Goda nyheter det senaste dygnet


Som en motvikt till allt negativt och nedbrytande som varje dag skrivs i denna och andra tidningar vill jag dela några tankar från boken. Miljarder fåglar sjöng och ett oändligt antal blommor blommade. Intelligenta, kärleksfulla och . Goda nyheter – De senaste nyheterna på Aftonbladet.

Busschaufförens hälsning får. Nu lanserar vi Aftonbladet.

Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу июл. Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens Nyheter inte bara är ett namn. Planeten fortsatte att vrida sig runt sin axel som vanligt, med resultat att solen gick upp överallt på jorden. Det är också en avslutad mening, ett konstaterande av vad som hänt. Därför sätter vi punkt även i vår tid.

MAn kan behöva läsa sådant ibland. Så en Bra Dag på Er idag! Goda Nyheter under det senaste dygnet.

Miljoner människor avstod från att säga eller göra något elakt. Hundratusentals nya, verkligt bra idéer kläcktes. Jag är Anna, tjugotre år och arbetar i en butik i Västerås.

Jag älskar att röra på mig, bjuda in mina vänner på mys i köket och umgås med min sambo och kära familj. Här skriver jag om det jag gör, inspireras av och gör mig lycklig. Jag vill dela med mig av det jag tycker om, mina tankar och funderingar. Vinden har inte varit med oss det senaste dygnet. Hans nåd räknar med att det tar ytterligare fem dagar innan vi kan runda Kapudden.

Så den här nöjestrippen kommer att vara lite längre än väntat. Ingen reagerade på orden, men de sträckte ivrigt händerna mot tennmuggarna med härsket . Planet fortsatte att vrida sig runt sin axel som vanligt, med resultat att solen gick upp överallt på jorden. Planteten fortsätter att vrida sig runt sin axel som vanligt med resultat att solen gick upp överallt på jorden. Jorden välsignades med flera hundra tusen helt nya . Miljoner fåglar sjöng och ett oändligt antal blommor blommade.

Trots en befolkningsökning på två miljarder har den genomsnittliga mänskliga utvecklingen förbättrats avsevärt i alla delar av världen de senaste åren, enligt FN-organisationen UNDP. Det totala antalet människor som lever i extrem fattigdom har minskat med över en miljard och fler har tillgång till .