Matlåda plåt biltema


Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Matlåda av rostfritt stål. Kan användas i värmeskåp och ugn. Mått: 1x 1x cm.

Luft- och vätsketät utmärkt för infrysning.

Tål mikrovågsugn och maskindisk. I rejäl, tålig plastkonstruktion. Med silikontätning i locket som gör burken luft- och vätsketäthet.

Hem › Kök › Förvaring Сохраненная копия Перевести эту страницу Praktiska burkar med lock i flera olika storlekar. Plåtlådor, jadu, just vad din man menar med just plåt om han inte vill ha rostfria, då vet jag faktiskt inte alls vad han menar. Fråga han igen kanske om det inte är rostfria han menar som han kallar plåt.

Har du svårt att hitta i affärer så skulle jag kolla runt på loppisar och veteranmarknader, auktioner kan det . Och trots att den enklaste lådan kostar ungefär tio gånger så mycket som en matlåda i plast är efterfrågan stor, enligt butiken. Det finns ett stort intresse hos konsumenterna att välja rostfria matlådor.

Idag är många väldigt medvetna om olika gifter. De flesta tänker nog också att rostfritt håller betydligt längre . Finns i plast eller glas, håller tätt tål micro , men som alla plastlådor blir den missfärgad efter ett tag. Gräddfilen har jag hällt över i en muffinsform i silikon köpt på Biltema , dekorerad med gräslök och pyttigt små bitar gurka. Till jordgubbarna är det en klick vaniljkvarg. Ska även finnas liknande på ikea har jag hört.

Kan man frysa soppa i dom också, eller sprängs dom då? Jag har lite dåligt med förvaringsmöjligheter till traktorn (mf-1-6 enkel hytt). Finns bara lilla originalverktygslådan i plåt som sitter bredvid ett av hjulen. Tänkte skruva upp någon annan sorts låda, några bra.

En sak som vi bytte ut rätt sent omsider i vårt plastbantande här hemma var matlådorna. Framför allt berodde det på att jag hade svårt att hitta bra alternativ, men den senaste tiden har jag hittat flera varianter på lådor i glas och metall. Men Bengt-Märtas Biltema mikro för 400:- är bara att glömma, där hakar jag på din kritik. Det skulle vara om de möjligtvis menar plasten i någon sorts matlåda i så fall men det är ju inte mikrons fel. Däremot blir maten väldigt god om man har en matdosa ( plåt ) i ett värmeskåp.

Jag har en gammal Maranz förstärkare som jag har byggt om till datorburk, dock så fungerar inte längre skalet, den som är på ovansidan och på höger och. De i plåt som jag har hittat har inte känts helt täta och man vill ju inte upptäcka att såsen har läckt i väskan. Så hittade jag dessa på Biltema.

Locket är iochförsig i plast, men det bortser jag ifrån.

Det är en matgodkänd silikonrand i locket som gör lådan väldigt tät. Kostade bara runt kr också. Jag har letat överallt efter just matlådor i glas (har ett par som jag köpt i udda butiker) men ser inte att Biltema har några. På loppis kan man hitta matlådor i plåt som användes förr innan mikrons tid.

Skaffa en matlåda i rostfritt på en second hand-butik eller blocket eller liknande. Vi har eftersom vi har lastbilschaufförer i familjen. Sedan köper man matlådor i plåt som man kan frysa in mat i. Bland de första åtgärderna jag gjorde var att jag bytte ut plasten i våra lunchlådor mot andra alternativ så som de loppisfyndade glasburkarna på bilden.