Packning på tub jula


Ger en säker tätning och används där elastisk, vibrationssäker packning behövs. Resistent mot kemikalier, dock inte bensin. Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris.

I våras när jag bytte backslag på min imombordare använde jag packning på tub från Jula i skarven mellan reduceringsväxeln och motorn, detta har hållt anmärkningsfritt denna säsong. Кеш Перекласти цю сторінку лют.

Om du menar smetet på tub som loctite har så är det väll packningsklister? Anmäl till moderator Loggat. Finns massor med olika sorters packning på tub , vissa bättre än andra. Jag behöver bra packningsgegga till den.

Eller går det bra med Jula eller Biltemas packningsgegga. Jag tror packning på tub skulle funka bättre där. Se bara till så det tål lite högre temperaturer.

Citat: Ursprungligen postat av majordoe. Inte mjölkförpackningar för dom har en plast yta på sig. Köper packning på tub till 16v motorn. Då va friden över för mina kollegor och både min frivilliga och ofrivilliga ledighet över.

Biltema bättre än Jula som jag blir galen på med deras prisdumpningar. Det fanns ingen packning utan endast gängtejp på den plugg som jag tog bort – och den har inte. Brukar finnas ett litet kit med en härva lin och en tub pasta.

Finns en billig och lätt panna på Jula (69:-). Hellre en tub tomatpuré för lite smaksättning än en hel burk krossade tomater, medan jordnötssmör o kokosmjölk brukar gå åt för mig. Det finns inte plats för mat i min packning , men det går att spänna utanpå under kortare transporter.

Finns det något tätningsband på typ jula eller biltema som man skulle kunna använda? Jag har något garn och en tub hemma som jag hittade i pannrummet , limmar man fast garnet med smetet? Den där med dubbelhäftande . Var på Jula idag och köpte lite skruv. Gick förbi en pall med radiostyrda båtar för 299:-.

Man vet ju att man får vad man betalar för, men 2är ju parkeringspengar , så jag gav båten en chans.

Blev positivt överraskad när jag öppnade den och såg att det var ett riktigt servo till rodret och en 3motor i den lilla båten. Jag letar efter packning på tub som klarar växellåds olja och glykol hittade på clas ohlson och en på jula men vet inte vilken som är bäst. Eller om ni vet någon bättre så skulle jag vilja veta. Packline FX-SUV levereras med. Vinnare i det här testet.

Thule XL Motion Förstaplats på Testfakta. Andraplats på Testfakta. Tredjeplats på Testfakta. Eller motorcyklar, mopeder, lastbilar och traktorer – nostalgi på hjul!

Typ gängtejp man kan köpa på biltema eller Jula ? Den här domkraften kan verka astuff och jättebra men. Inta bara för om en packning behöver bytas, utan om det vill . Jag gjorde på liknande sätt, köpte hydralkopplingar på Jula och skaffade tunna muttrar och skruvade ihop. Trångt och bökigt men det funkade!

Tätade med packning på tub. Biltema 😉 vet att dom har de du är ute efter och antar att du ska dra topparna? Mekonomen, järnia och Clas Ohlsson.