Roliga nyheter 2017


Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens Nyheter inte bara är ett namn. Det är också en avslutad mening, ett konstaterande av vad som hänt. Därför sätter vi punkt även i vår tid. Chefredaktör och ansvarig utgivare: Peter Wolodarski. Redaktionschef: Caspar Opitz.

Blöt höst ger hopp om återställt.

Foto: Evelina Attervall Bara för. Кеш Перекласти цю сторінку Kanske inte får plats i hemresefarkosten om han fortsätter växa. Södersjukhuset i stabsläge : Inte . Ekorren löper amok i lägenheten – gäckar polisen.

Polisen filmade gripandet med sina bodycams. Våra hundar och katter – en guldgruva för Sverige. Goda nyheter – De senaste nyheterna på Aftonbladet. Har du hållit dig avkopplad från nyhetsflödet under lediga semesterveckor?

Ingen fara – här sammanfattar SVT Nyheter några av sommarens största nyhetshändelser i kortformat.

Varje vecka hör folk av sig och och säger: Varför är ni så negativa? Eländeströtta lyssnare säger att vi inte ser positiva saker i omvärlden och ibland ger jag dem rätt, säger Eko-chefen Anne Lagercrantz. Vid årsskiftet körde Ekot igång sin satsning på nyheter med mer positiv klang, ”konstruktiva nyheter ” som . Nu tänkte jag berätta lite roliga nyheter för er! Dom här senaste veckorna så har jag jobbat stenhårt med ett flertal projekt vid sidan av bloggen. Det händer otroligt mycket positivt just nu karriärmässigt och jag är så sjukt peppad på alltihopa.

Allting känns himla roligt just nu och jag älskar ju när det händer . Från och med nu kan jag kalla mig för farbror. Min storebror och hans tjej fick i morse en liten flicka. Och eftersom detta tyvärr troligen är det närmsta jag själv kommer till egna barn känns det ju lite extra coolt, och häftigt. Så här ska det minsann handlas . I helgen har Daisy Beauty ställt ut på skönhetsmässan Acadermia. Jag körde silverglitter.

Vi har delat ut både Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional till . Ojoj vad det går undan just nu! Det är inte direkt stressigt, men det händer väldigt mycket, vilket jag gillar. För typ en vecka sedan fick jag veta att jag kvalificerat mig till Eagle Manager och får därmed en betald resa för två till Grekland i höst.

Känns nästan too good to be true.

Ny typ av avatar ska leverera nyheter och roliga klipp. Om du har Snapchat har du säkert stött på Bitmoji, en avatargenerator som låter dig skapa en digital representation av dig själv. Idag lanseras Genies, en mer avancerad avatarskapare som dessutom lovar att göra användandet av din avatar både . Idag jobbade jag min allra sista söndag (någonsin hoppas jag). Ja, snart är sommarens nyhet från BitchBalm här!

Vi hade beräknat leveransen till mitten av juni men nu ser vi att vi kommer kunna lansera tidigare än så. Nu har vi ett lager på ca kvar av vår första limited edition Vanilj. Gillar ni den eller vill testa så passa på . Idag är ju dagen då källkritik är till extra stor nytta. Här är några exempel på roliga nyheter : Spöken klassas som dolt fel. I Västergötland kan du nu tävla utan att behöva resa.

Adobe som också har bland annat. Förutom detta har jag också vääldigt roliga nyheter till er som jag delar med mig av i videon! Behöver barnen hjälp att bli kreativa? Men den här tatueringen tar nog ändå priset.

Vad som skulle se ut som ett romantiskt hjärta ser istället ut som en pung. Var hemma hos mamma och pappa härom dagen och blev lite allmänt prat om resor. Mamma och pappa berättade att de hade tänkt bjuda med mig och Leonard på en resa till Cypern nästa vår.

Verkligen ett hotell i toppklass med Cava på frukostbuffén! Alltså hur gott och lyxigt?